screenshot
PIŠE CORRIERE DELLO SPORT

TALIJANI SE RASPISALI: INTER KREĆE PO VELIKI 'TROJAC' KOJIM NAMJERAVA SRUŠITI JUVE S TRONA Najbolji nogometaš svijeta prva meta, dolazi i novi trener

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. prosinac 2018. 12:24

Kako prenose talijanski mediji, nakon što je Inter doveo novog izvršnog direktora Giuseppea Marottu, čelnici kluba odlučili su napraviti korak dalje u osnaživanju kadra kako bi iduće godine pokušali svrgnuti Juventus s trona.

Talijanski Corriere dello Sport tvrdi kako su iduće tri mete kluba veznjak hrvatske nogometne reprezentacije i Real Madrida Luka Modrić, talentirani Nicolo Barella, te trener Antonio Conte.

Kada je Luka u pitanju, Talijani ističu kako bi Hrvat mogao ići stopama Cristiana Ronalda i uskoro preseliti na Čizmu. Ukoliko se ovogodišnji osvajač Zlatne lopte ipak u konačnici odluči za ostanak u Madridu u Interu bi se tada okrenuli njemačkom veznjaku Toniju Kroosu.

REUTERS/Sergio Perez
REUTERS

Hrvatskog veznjaka ugovor veže još godinu i pol dana uz Real, ali ukoliko se neke stvari ne promjene, najbolji nogometaš svijeta mogao bi uskoro napustiti Bernabeu bez obzira na to što je prije nekoliko dana poručio da bi karijeru volio završiti u Madridu.

Inter se nedavno oprostio od Lige prvaka nakon što je u posljednjem kolu remizirao s PSV-om i Talijani tvrde kako bi i glavni strateg kluba Luciano Spalletti uskoro mogao postati bivši, a alternativu vide u Antoniju Conteu.

Soccer Football - Champions League - Group Stage - Group B - Inter Milan v FC Barcelona - San Siro, Milan, Italy - November 6, 2018  Inter Milan coach Luciano Spalletti during the match   REUTERS/Stefano Rellandini
REUTERS

Bivši izbornik Azzurra je bez posla otkako je napustio redove Chelseaja, a u prilog tome da je možda upravo on najbliži klubu sa San Sire ide i činjenica da je već surađivao s Marottom dok su obojica bili u Juventusu.

Osim Spalettija i Modrića u Interu bi od iduće sezone voljeli vidjeti i mladog Nicolu Barellu koji u dresu Cagliarija pokazuje nevjerojatan talent. Ali, probleme bi Nerazzurrima mogli stvoriti Chelsea i Tottenham koji su također zainteresirani za novo talijansko čudo od djeteta.

Linker
26. travanj 2024 21:08