REUTERS/Issei Kato
SLUČAJ POD ISTRAGOM

TEK JE STIGAO, A VEĆ BI MOGAO OTIĆI! PROPADA LI KATALONCIMA POSAO OD 120 MILIJUNA EURA!? Šef La Lige potvrdio: 'Moguće je da se blokira transfer'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. srpanj 2019. 20:07

Transfer Antoinea Griezmanna iz Barcelone u Atletico Madrid lako bi mogao biti poništen zbog prijepora oko visine odštete. Potvrdio je to predsjednik La Lige Javier Tebas.

"Moguće je da se blokira igračev transfer. La Liga mora odlučiti hoće li poduzeti kakav korak", rekao je Tebas za Onda Cero upitan o 'slučaju Griezmann'.

Podsjećamo, francuski napadač pojačao je Barcelonu stigavši iz Atletico Madrida za 120 milijuna eura odštete, ali madridski klub uložio je žalbu na cijeli posao. Naime, oni tvrde da je isti posao dogovoren prije 1. srpnja, odnosno dana kada je Griezmannu odštetna klauzula u ugovoru pala sa 200 na 120 milijuna eura.

"Atletico je uložio službeni prigovor na Griezmannov transfer i izdavanje dozvole za igrača. Slučaj je u proceduri", dodao je Tebas.

Atletico je Barcelonu prijavio FIFA-i zbog ilegalnog pristupa Griezmannu u prosincu 2017. godine, a sam igrač odbio je ponudu katalonskog velikana prošlog ljeta. Ali Atletico tvrdi da je Barcelona razgovarala s igračem opet u ožujku i optužila španjolskog šampiona za nepoštovanje.

Linker
27. travanj 2024 04:41