Stu Forster/Getty Images
TREBAJU MU POJAČANJA

TEŽAK UDARAC ZA BILIĆA Ostao bez dvojice najboljih strijelaca, a mogao bi uslijediti novi šok: 'Teško je izgubiti igrače koji su zabili 40 golova'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. srpanj 2019. 21:08

West Bromwich Albion, klub koji trenira Slaven Bilić, potvrdio je kako je njihove redove nakon dvije sezone napustio Jay Rodriguez koji se priključio prvoligašu Burnleyju.

Težak je to udarac za Bilićevu momčad budući je ostao bez igrača koji je prošle sezone u kojoj je WBA propustio kroz playoff izboriti Premiership, zabio 22 gola za WBA.

Također, kako je klub napustio drugi najbolji strijelac Dwight Gayle (vratio se nakon posudbe u Newcastle), Bilićev će prioritet biti dovođenje novih napadača.

Soccer Football - Championship - Aston Villa v West Bromwich Albion - Villa Park, Birmingham, Britain - February 16, 2019   West Bromwich Albion's Jay Rodriguez and Jacob Murphy celebrate after the match   Action Images/Carl Recine    EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
Action Images/Carl Recine

Engleski mediji navode kako će WBA za bivšeg napadača Southamptona inkasirati nekih 12 milijuna eura.

Da stvar po WBA bude gora navodi se kako je Aston Villa bacila oko na jednog od najboljih igrača kluba, egipatsnkog stopera Ahmeda Hegazija.

"Izgubiti igrače koji su zajednički zabili 40 golova je teško, ali nadam se da Bilić ima plan i da ću mu klub dati sredstva potrebna za dovođenje pojačanja", komentirao je Justin Alvino, stručni komentator koji pomno prati 'Bagggiese'.

Linker
20. travanj 2024 22:13