REUTERS/Ralph Orlowski
 REUTERS
STRAŠNO POJAČANJE

TRANSFER BOMBA! BAYERN U ERI NIKE KOVAČA POSTAVLJA APSOLUTNI REKORD KLUBA Španjolci otkrili: Gotovo je! Svjetski prvak stiže u redove bavarskog diva?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. prosinac 2018. 21:29

Španjolci donose vijest o spektakularnom transferu svjetskog prvaka Lucasa Hernandeza u minhenski Bayern. Branič francuske reprezentacije i madridskog Atletica postat će time najskuplje pojačanje u povijesti bavarskog giganta.

Navodno će 1. siječnja 2019. Niko Kovač i uprava Bayerna predstaviti navijačima novo pojačanje vrijedno čak 80 milijuna eura. Dosadašnji rekord držao je transfer Corentina Tolissa iz Lyona u Bayern vrijedan 41 milijun eura.

Prema tome bi susret protiv Alavesa, u kojem je Lucas morao izaći zbog lakše ozljede, bio posljednji koji je odigrao za Simeoneovu momčad. Iako je Francuz prošloga ljeta obnovio svoj ugovor s Atleticom, ponuda Bavaraca bila je dovoljno primamljiva da napusti klub i potpiše za Bayern do 2024. godine.

Momčad trener Diega Simeonea ovim će transferom biti bitno oslabljena u obrani, no s druge strane imat će 80 milijuna eura s kojima će moći raspolagati za kupnju novih pojačanja.

Linker
26. travanj 2024 05:53