REUTERS/Darren Staples
NJIHOVA STARA ŽELJA

HRVATSKI REPREZENTATIVAC PRED POTPISOM ZA BIVŠEG PRVAKA EUROPE!? Englezi tvrde: Već je na 'Otoku' i finalizira transfer!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. prosinac 2018. 17:24

Prije otprilike tri godine vratar hrvatske nogometne reprezentacije Lovre Kalinić bio je blizu prelaska u Aston Villu, ali je transfer tada propao jer tadašnji prvotimac Hajduka nije ishodovao radnu dozvolu za Veliku Britaniju.

Sada je situacija drugačija i Lovre bi zbog određenog broja reprezentativnih nastupa trebao ipak vrlo lakše preskočiti tu prepreku pa se tako izgleda europski prvak iz 1982. godine ponovno prisjetio svoje velike želje.

Birmingham mail u srijedu je javio da Aston Villa odrađuje posljednje detalje dogovora koji bi uskoro mogao biti sklopljen, a hrvatski reprezentativac bi trebao navodno i službeno postati član engleskog kluba jednom čim za nešto manje od dva tjedna bude otvoren prijelazni rok.

Britanci tvrde da je Kalinić već u Birminghamu, a cijeli transfer dodatno potkrjepljuju činjenicom da je u utorak navečer propustio četvrtfinalnu utakmicu Kupa Belgije.

Hrvatski vratar je, podsjetimo, trenutno igrač Genta, a osim Aston Ville povezivalo ga se posljednjih mjeseci s Tottenhamom, Crystal Palaceom i još nekoliko klubova...

Aston Villa nakon 22 kola zauzima osmo mjesto u Championshipu, a Hrvat bi trebao biti prvi posao novog trenera Deana Smitha koji je klub preuzeo u listopadu ove godine.

Linker
06. svibanj 2024 13:55