Alex Caparros/Getty Images
ZNA KOLIKO JE BITAN

TRENER BARCELONE SVIM SILAMA ŽELI ZADRŽATI RAKITIĆA 'Ivan je jedan od najvažnijih igrača! Želim imati samo najbolje, a on je jedan od takvih'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. kolovoz 2018. 20:24

Već nekoliko dana svjetski mediji bruje o velikom interesu francuskog velikana PSG-a za hrvatskog nogometnog reprezenativca Ivana Rakitića. Posljednja informacija koju su plasirali mediji u Španjolskoj kaže kako su Francuzi navodno poslali atronomsku ponudu za našeg reprezentativca koja iznosi 90 milijuna eura.

Ivan Rakitić već je nekoliko godina jedan od najvažnijih igrača Blaugrane i teško je za vjerovati kako će ga se na Nou Campu samo tako odreći. Španjolci ističu kako je teško zamislivo da bi bez njega Barca stigla do dvostruke krune, a posebno se ističe njegova sjajna suradnja sa Sergijom Busquetsom. Marca također navodi kako se ne smije zaboraviti da je Rakitić uvijek imao želju ostati na Nou Camp.

I trener Ernesto Valverde također se nada da će Raketa i ove sezone 'derati' travu na Nou Campu.

- Ivan je jedan od naših najvažnijih igrača i računam na njega. Nadam se da će ostati s nama, jer ja želim imati najbolje igrače, a Rakitić je jedan od njih. Nismo ovdje kako bi dogovarali poslove nego osvajali trofeje.

Linker
26. travanj 2024 03:41