Ian MacNicol/Getty Images / Getty Images
PRENOSE ŠPANJOLCI

U MADRIDU UVJERENI DA PARIŽANI OVU PONUDU NEĆE ODBITI Real ruši nevjerojatni rekord i dovodi Neymara? Ali, kakvu bi tek plaću trebao imati Brazilac

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. ožujak 2019. 13:40

Ako je za vjerovati španjolskom Sportu, Real Madrid je spreman srušiti svjetski rekord kada su transferi u pitanju i za Neymara ponuditi vrtoglavih 350 milijuna eura. Otkako je napustio Barcelonu i stigao u redove PSG-a, mediji se zabavljaju pričama o njegovom povratku u Španjolsku, točnije njegovim transferom u Real Madrid.

Iako se stvar posljednjih mjeseci smirila, priča je ponovno postala aktualna nakon što su se Parižani oprostili od Lige prvaka. Manchester United je u posljednjim trenucima utakmice u Parizu iz jedanaesterca srušio PSG, a Brazilac je bio toliko ljut na suca koji je pokazao na bijelu točku da ga je u jednom trenutku i osiguranje trebalo smirivati.

Španjolci navode kako je Perez sada spreman ponuditi cifru od 350 milijuna eura za Brazilca kako bi ga dovukao u Madrid, jer, smatra da će to biti ponuda koju Parižani neće moći odbiti. Neymar bi potpisao ugovor na pet godina koji bi mu garantirao plaću od 45 milijuna eura po sezoni.

Screenshot: Twitter

Teško je za vjerovati da bi se ovaj transfer u konačnici mogao i ostvariti, ali u nogometu su se događale i čudnije stvari.

Linker
26. travanj 2024 10:36