Goran Mehkek / CROPIX / CROPIX

OBJAVILI TURSKI MEDIJI

U MAKSIMIRU SE KUHA NOVI SENZACIONALNI TRANSFER? Dinamo prodaje svog najboljeg strijelca? 'Mogao bih otići'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 16.05.2017. u 08:14

 • Je li na pomolu senzacionalan transfer iz Dinama? Naime, turski su mediji jučer donijeli priču da je Armin Hodžić blizu odlaska u turski Konyaspor.

  Stabilan prvoligaš traži napadača, a Dinamov golgeter i najbolji strijelac ove sezone navodno je prvi pick. Mediji idu tako daleko da govore da je Hodžić spreman potpisati za Konyaspor odmah ako se klubovi dogovore, a to potkrepljuju i izjavom, valjda nisu izmislili.

  - Moj reprezentativni suigrač Rijad Bajić nazvao me i rekao da je razgovarao s trenerom, da me on prati i da bi me volio dovesti. Bio sam jako sretan, igrati protiv velikih istanbulskih klubova velika je stvar. Bajić kaže da mu je sjajno u Konyji, da je i grad jako lijep, polaskan sam interesom toga kluba. Ako dođe službena ponuda i ako se klubovi dogovore, mogao bih otići - rekao je, navodno, Hodžić turskim medijima.

   

  Dakako, Dinamo ga sigurno neće pustiti za malen novac, pogotovo bude li najbolji strijelac lige, premda ni Konyaspor nije razina u koju su Modri naviknuli puštati svoje najbolje igrače. No ako turski klub zapne, a Hodžić pritom stvarno želi otići, dogovor bi mogao pasti.