CROPIX
OSTALI SAMO DETALJI

NA MAKSIMIRU JE JEDINI SIGURAN - ODLAZAK NAJVEĆEG TALENTA Sampdoria ne odustaje od Ante Ćorića, ali više nije jedina

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 19. svibanj 2017. 17:36

Za sada je najbliži odlasku iz Dinama Ante Ćorić! Gotovo bismo s velikom sigurnošću mogli kazati da će na ljeto otići iz plavog doma.

Sportske novosti su već najavile zainteresiranost Sampdorije koja ne jenjava, dapače, vode se vrlo ozbiljni razgovori na tu temu. Međutim, u Maksimiru se za Antu Ćorića očekuju ponude još nekih klubova, jer javlja se još zainteresiranih. To što nema službenih ponuda ne znači baš ništa, one ionako stižu kad su poslovi već pri kraju, kad se trebaju dogovoriti još samo neki detalji. No, definitivno, priča Ante Ćorića u Dinamu se lagano približava svome kraju.

Imamo dojam da su zbog toga obje strane skroz zadovoljne. Ćorić već duže vrijeme nije sretan u Dinamu, počelo je još od vremena Zorana Mamića. Odmah se razaznalo da odnosi ne štimaju i da će se teško popraviti. Kad je još Dinamo doveo Sammira, a Ćorića gurnuo na lijevu stranu, bilo je jasno da će mladi igrač tražiti brzu mogućnost odlaska.

S druge strane, klupski stav je također logičan, zbog svih tih stalnih sukoba i nezadovoljstva koje je iskazivao Ćorić, nema smisla držati ga u svlačionici jer generira negativne vibracije.

Zato će nakon ljetnog transfera koji je izgledan, obje strane otvoriti pjenušac.

Linker
16. travanj 2024 13:51