Michael Regan/Getty Images
PRENOSI TIMES

UNITED VIŠE NE MOŽE ČEKATI! NA OLD TRAFFORDU DAJU PRAVO BOGATSTVO I POGBU ZA 'KRALJA' Crveni vragovi povlače očajnički potez

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. listopad 2019. 17:33

Ako je za vjerovati The Timesu, Manchester United ponovno sprema lansirati ponudu od 67 milijuna funti za veznjaka Real Madrida Tonija Kroosa. Ovaj 29-godišnji Nijemac već se neko vrijeme nalazi na radaru 'crvenih vragova', ali pojedini mediji navode kako će u čitavoj priči morati biti uključen i transfer Paula Pogbe.

Njemački je reprezentativac već nekoliko godina važan kotačić u 'kraljevskoj mašini', a definitivno bi bio važan i u sastavu Ole Gunnara Solskjaera ukoliko do transfera dođe.

Pokušali su 'vragovi' u posljednjih nekoliko sezona s Nemanjom Matićem i Fredom na toj poziciji, ali nisu se pokazali kao dovoljno dobri poslovi. Da stvar bude gora po United proteklog su ljeta 'izgubili' i Andera Herreru koji je otišao kao slobodan igrač u PSG.

MADRID, SPAIN - NOVEMBER 08:  Toni Kroos (R) of Real Madrid CF celebrates scoring their third goal with teammate Gareth Bale (L) during the La Liga match between Real Madrid CF and Rayo Vallecano de Madrid at Estadio Santiago Bernabeu on November 8, 2014 in Madrid, Spain.  (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)
Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Nijemac bi zasigurno donio veliko iskustvo iz Reala obzirom da je sredina terena Manchester Uniteda uglavnom satkana od mladih igrača. Kako će se stvar rasplesti ostaje za vidjeti.

Linker
23. travanj 2024 16:05