CROPIX
'BRZO ĆEMO SVE RIJEŠITI'

VELIKA NAJAVA UOČI HAJDUKOVOG EUROPSKOG OTVARANJA, ALI TEK ZA DRUGO PRETKOLO! SPORTSKI DIREKTOR NAJAVIO PRAVO POJAČANJE Za 10 dana dovodimo napadača!

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 09. srpanj 2019. 01:20

Sportski direktor Hajduka Saša Bjelanović, uoči prve utakmice 1. pretkola Europske lige, na Malti, osvrnuo se na dosadašnji tijek prijelaznog roka.

- Sve se događa u realnim okvirima, kako smo i očekivali. Znali smo za problematike koje su vezane za dovođenje igrača na nekim pozicijama, a moramo još uvijek imati strpljenja. Nadam se da ćemo kroz idućih 7-10 dana imati definirano 90 % kadra za iduću sezonu. Prijelazni rok još traje...

Prokomentirao je i potencijalno dovođenje igrača u napadačkom dijelu...

- Dogovorili smo se s trenerom da se ne zalijećemo, da ne uzimamo "reda radi", nego da dovedemo igrača koji bi nam stvarno bio pojačanje. Imamo nekoliko profila koji su jako zanimljivi i intenzivno radimo na tome. Istina, malo se odužilo, ali od početka smo bili svjesni da će nam se to dogoditi s obzirom na to da je to problematika s kojom se susreću i drugi klubovi na tržištu. Međutim, vjerujem da ćemo vrlo brzo sve skupa riješiti.

Službeni početak nove sezone za Bijele kreće poslijepodne u 18 sati. Igrače Siniše Oreščanina na Malti dočekuje momčad Gzira United, a veći protivnik od samih igrača malteške momčadi sigurno će biti temperatura od 36 Celzijevih stupnjeva najavljena za poslijepodne ovoga utorka.

- Uvjeti koji će nas dočekati nisu idealni s obzirom na travnjak i visoku temperaturu. No, treneri i momčad su spremni na to. Mislim da naš stožer neće ništa prepustiti slučaju i ne bi trebalo biti problema u ovom dvoboju - optimistički je naglasio Bjelanović.

Linker
26. travanj 2024 14:58