Karl Heinz Rummenigge (lijevo) prvo je nazvao u Pariz nakon što je smijenio Niku Kovača
 Alexandra Beier/Bongarts/Getty Images
TRAŽI SE KOVAČEV NASLJEDNIK

VELIKI FAVORIT KARL HEINZA RUMMENIGGEA ZAHVALIO SE NA PONUDI Neymarov šef odbio Bayern, njemački mediji tvrde da stiže slavni Francuz...

Piše: HinaObjavljeno: 05. studeni 2019. 15:55

Trener PSG-a Thomas Tuchel je odbio ponudu da odmah preuzme klupu minhenskog Bayerna koji traži nasljednika Nike Kovača, smijenjenog u nedjelju, javlja u utorak televizijska postaja Sky/Allemagne.

"Trener PSG-a Thomas Tuchel je odbio angažman u Bayernu", prenosi Sky koji je prije toga prvi javio kako je vodstvo minhenskog kluba stupilo u kontakt s bivšim trenerom Dortmunda. Tuchel je 2018. bio favorit Karla Heinza Rummeniggea, koji je tražio nasljednika Juppa Heynckesa za preuzimanje klupe. No, Bayern je tada otezao, a Tuchel je preuzeo PSG s kojim ima ugovor do 2021.

Soccer Football - Ligue 1 - Paris St Germain vs AS Saint-Etienne - Parc des Princes, Paris, France - September 14, 2018   Paris St Germain coach Thomas Tuchel    REUTERS/Gonzalo Fuentes
REUTERS/Gonzalo Fuentes

S druge strane, njemački Bild donosi vijest kako je najizgledniji kandidat za preuzimanje posrnulog bavarskog diva nekadašnji trener Arsenala Arsene Wenger. Ipak, on bi trebao na klupu sjesti samo do kraja sezone, kao privremeno rješenje, a tada će uprava Bayerna angažirati trenera na duže staze.

Prvi favorit kao dugoročno rješenje figurira Erik Ten Hag, tvorac fantastičnog Ajaxa koji je lani umalo stigao do finala Lige prvaka. Wenger bi tako trebao poslužiti kao prijelazna opcija koja će konsolidirati stanje stvari u svlačionici.

- Bayernov favorit je Erik Ten Hag, ali s obzirom na to da on ne može napustiti Ajax usred sezone, čekat će ga se do ljeta. Bayern zato treba angažirati privremenog trenera, a favorit za tu funkciju je Arsene Wenger, navodi Bild.

Linker
26. travanj 2024 19:41