REUTERS
PIŠU TURCI

ZBOG DOLASKA JEDNOG VATRENOG DRUGI JE NA IZLAZNIM VRATIMA? Mediji otkrivaju: Tek je treća opcija, a njegova cijena da 'spasi' SP je jako visoka

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 12. siječanj 2018. 10:02

Matej Mitrović s turskim prvakom Bešiktašem na pripremama je u Antalyi, jer uskoro se nastavlja prvenstva u kojem brane dvostruku krunu, te ih čeka ogled s velikim Bayernom u Ligi prvaka.

No, iako je Mitrović u utorak u susretu s Den Haagom igrao u startnoj postavi na poziciji stopera, zajedno s Domagojem Vidom, jasno je kako je do sada bio tek treća opcija, nakon Pepea i Tošića, a dolaskom Vide u još je mnogo nepovoljnijoj poziciji.

Joosep Martinson / Getty Images
Matej Mitrović

U turskim medijima dosta se nagađa hoće li uopće ostati na Bosporu ili pronaći drugi klub, u kojem bi igrao i stekao veće šanse da izbori mjesto u reprezentaciji za Svjetsko prvenstvo. No, iako nije član udarnih 11, Bešiktaš je postavio prilično visoku cijenu za Mitrovića, neslužbene informacije iz kluba govore da za njega traže 7 milijuna eura.

Doveli su ga prije točno godinu dana iz Rijeke za 4,2 milijuna eura, žele to vratiti, kao i troškove za njegovu plaću te nešto i zaraditi.

Pitanje je hoće li do kraja siječnja netko ponuditi takvu cifru ili će možda ipak Bešiktaš štogod smanjiti prohtjeve.

Linker
26. travanj 2024 13:00