REUTERS/Marcelo Del Pozo
PIŠU ŠPANJOLCI

ZVIJEZDA REALA REAGIRALA NA SENZACIONALNU VIJEST 'Ne mogu vjerovati, pa napustio sam London da ne moram ponovno prolaziti kroz sve to'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. listopad 2018. 21:53

Poput bombe je odjeknula vijest da će na mjesto Julena Lopeteguija stići Antonio Conte. Talijanski Mediaset još je u petak ujutro donio informaciju kako se talijanski strateg nagodio s Chelseajem i otvorio put prema dolasku na klupu Real Madrida.

Kako stvari stoje, Lopetegui je još uvijek trener 'Kraljevskog kluba', ali bi vrlo lako mogao postati bivši ako ne ostvari pozitivan rezultat u nedjeljnom El Clasicu. No, Mediaset tvrdi kako je predsjednik Reala Florentino Perez već odradio usmeni dogovor s Conteom.

Drugo ime koje se posljednjih dana najviše spominjalo za dolazak na klupu Reala je ono Josea Mourinha, no on se baš i nije iskazao u Manchester Unitedu tako da je Talijan ipak nešto izglednija opcija.

Soccer Football - La Liga Santander - Real Madrid vs Getafe - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - August 19, 2018   Real Madrid's Thibaut Courtois during the warm up before the match   REUTERS/Sergio Perez
REUTERS/Sergio Perez

Igrači Reala još uvijek čvrsto stoje uz sadašnjeg trenera, a jedan koji se posebno protiv dolaska nekog od spomenutih je golman Thibaut Courtois. Belgijac je, posjetimo, ovog ljeta nakon četiri godine u Chelseaju napustio 'Otok' i stigao redove Madriđana.

"Ne mogu vjerovati", blijedog je lica reagirao Courtois na te vijesti prema navodima El Paisa.

"Ja sam ovdje jedini koji je radio i s Conteom i s Mourinhom. Pa napustio sam London kako ne bih opet morao ponovno prolaziti kroz sve to, a sada ispada da Conte stiže, a ako ne on, onda Mourinho", prema istim je izvještajima govorio Courtois suigračima.

Kako će završiti ova priča, mogli bi saznati još ovog vikenda...

Rezultati by SofaScore

Linker
26. travanj 2024 17:30