Osijek, 250216.
Nogometni trener Miroslav Ciro Blazevic odrzao je predavanje u Osijeku pod nazivom Tajna bijelog sala-stvaranje izvrsnog tima.Predavanje je odrzano na Ekonomskom fakultetu u organizaciji Udruge Alumni koja je pokrenula seriju predavanja pod nazivom Leadership forum.
Na fotografiji: Miroslav Ciro Blazevic.
Foto: Vlado Kos / CROPIX
Vlado Kos / CROPIX / CROPIX

ĆIRO KRITIZIRA

TRENER SVIH TRENERA U SVOM STILU 'Nakon onog debakla sve je jasno - Ante Čačić mora otići!'

AUTOR:
  • Ćiro Blažević

 • OBJAVLJENO:
 • 28.06.2016. u 11:06

 • Ne mislim da je Francuska bila zadnja šansa aktualne generacije, dapače. Siguran sam da ćemo u ove dvije godine do SP-a u Rusiji pronaći još nekoliko talenata koji će dostojanstveno braniti renome hrvatskog nogometa. Otkako je moj dragi prijatelj Slaven Bilić napravio smjenu generacije, stvoren je kadrovski ustroj koji se stalno obnavlja i zahvaljujući fenomenu da naše podneblje daje najbolje igrače, uspjeli smo zadržati visoku razinu.

  No nakon onog što smo vidjeli na Euru i tog debakla, nitko ne može biti siguran da je Ante Čačić pravi čovjek da Hrvatsku vodi prema Rusiji. Pokazao je sve nedostatke koji su nas izbacili s Eura. Protiv Portugala se pokazalo da nema kapacitet da bi dao taj neophodni utjecaj. Tko je kriv za to što smo ispali od slabije momčadi Igrači nisu krivi, jer dali su sve od sebe, borili se do zadnjeg daha i njima se ne može ništa zamjeriti. Čačić je igrao protiv San Marina zadnju pripremnu utakmicu, smiješno.

   

  Ako nije ćorav, morao je vidjeti da je Pjaca najbolji igrač Hrvatske uz Modrića. Vjerovali smo da Čačić ima kapacitet, dizali smo ga u nebesa, a onda je došao test na kojem je pao k'o kruška. To što je on pao nije me briga, ali nacija je ostala razočarana, a to je vrednije od bilo ičega. Nova šansa Čačiću? Ma joj... Zdravko Mamić ionako sam odlučuje o svemu. Jadni mi i naš nogomet...

  Iz drugih medija