Vlado Kos / CROPIX / CROPIX
ĆIRO KRITIZIRA

TRENER SVIH TRENERA U SVOM STILU 'Nakon onog debakla sve je jasno - Ante Čačić mora otići!'

Piše: Ćiro BlaževićObjavljeno: 28. lipanj 2016. 13:06

Ne mislim da je Francuska bila zadnja šansa aktualne generacije, dapače. Siguran sam da ćemo u ove dvije godine do SP-a u Rusiji pronaći još nekoliko talenata koji će dostojanstveno braniti renome hrvatskog nogometa. Otkako je moj dragi prijatelj Slaven Bilić napravio smjenu generacije, stvoren je kadrovski ustroj koji se stalno obnavlja i zahvaljujući fenomenu da naše podneblje daje najbolje igrače, uspjeli smo zadržati visoku razinu.

No nakon onog što smo vidjeli na Euru i tog debakla, nitko ne može biti siguran da je Ante Čačić pravi čovjek da Hrvatsku vodi prema Rusiji. Pokazao je sve nedostatke koji su nas izbacili s Eura. Protiv Portugala se pokazalo da nema kapacitet da bi dao taj neophodni utjecaj. Tko je kriv za to što smo ispali od slabije momčadi Igrači nisu krivi, jer dali su sve od sebe, borili se do zadnjeg daha i njima se ne može ništa zamjeriti. Čačić je igrao protiv San Marina zadnju pripremnu utakmicu, smiješno.

Što nakon EURA?

Kako će hrvatska nogometna reprezentacija izgledati u skoroj budućnosti?

Pa nije Modrić prestar, bit će još prilika

Bit ćemo još jači

Ovo je kraj jedne velike generacije

Ako nije ćorav, morao je vidjeti da je Pjaca najbolji igrač Hrvatske uz Modrića. Vjerovali smo da Čačić ima kapacitet, dizali smo ga u nebesa, a onda je došao test na kojem je pao k'o kruška. To što je on pao nije me briga, ali nacija je ostala razočarana, a to je vrednije od bilo ičega. Nova šansa Čačiću? Ma joj... Zdravko Mamić ionako sam odlučuje o svemu. Jadni mi i naš nogomet...

Linker
26. travanj 2024 23:15