Goran Sebelic / CROPIX
ZAKOPALI SJEKIRU

VELIKI HRVATSKI TALENT KONAČNO ZAIGRAO NAKON ISTUPA KOJI NIJE SJEO TRENERU 'Ta priča je odavno gotova za mene, pa vidite da sam mu dao prigodu...'

Piše: Slaven KižlinObjavljeno: 10. travanj 2019. 23:39

Borna Sosa proteklog vikenda odigrao je prve minute nakon više od mjesec dana. Trener Weinzierl uveo ga je u 78. minuti domaćeg ogleda s Nürnbergom, direktnim konkurentom Stuttgarta u borbi za ostanak.

Utakmica je završila 1:1, a Sosa je ušao kako bi njegova momčad sačuvala rezultat koji im ostavlja četiri boda prednosti.

- Sosa je odigrao vrlo dobru rolu. On je zahvalan igrač, nažalost u prvim utakmicama nakon zimske stanke nije igrao dobro, što je iskoristio Insua i dobio prednost - rekao je nakon utakmice Weinzierl, koji se osvrnuo i na nedavni nesporazum s hrvatski braničem.

- Ta priča je odavno gotova za mene, vidite da sam mu dao prigodu - zaključio je trener Stuttgarta.

Christian Kaspar-Bartke/Bongarts/Getty Images
Bongarts/Getty Images

Podsjećamo, Markus Weinzierl reagirao je nedavno na istup hrvatskog braniča u hrvatskim medijima. Sosa je rekao kako uopće nije ozlijeđen i da tijekom tjedna na treninzima dobiva pohvale trenera za svoj trud, ali kada dođe utakmica nema ga na terenu.

- Razumijem da je nezadovoljan, no njegov istup nije bio primjeren. Takvo nešto ne bi se smjelo događati, naštetio je svima time - rekao je tada trener Weinzierl.

Nakon što se vratio u klub Sosa je morao na razgovor s Weinzierlom, opravdao se kako je krivo shvaćen njegov intervju

Linker
26. travanj 2024 11:42