Screenshot / Youtube
TOTTENHAM OSVOJIO ICC

VIDEO: NIKOLA KALINIĆ DEBITIRAO ZA ATLETICO MADRID, INTER ODNIO POBJEDU Igrao i Brozović, pogledajte majstoriju kojom su Nerazzurri svladali Španjolce

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. kolovoz 2018. 02:07

U posljednjoj utakmici International Champions Cupa milanski Inter slavio je protiv Atletica iz Madrida rezultatom 1:0. Pogodak odluke postignut je u 31. minuti kada je Asamoah ubacio s lijeve strane, a Lautaro Martinez izvrsno primio loptu na drugoj vratnici i sjajno iz voleja svladao Jana Oblaka. Do kraja se rezultat nije mijenjao.

Za Hrvatsku je zanimljivo da je on Interovog trojca Perišić-Brozović-Vrsaljko nastupio samo Epic Broz, a za Atletico Madrid debitirao je i Nikola Kalinić. Hrvatski napadač oko kojega se ovog ljeta digla velika prašina zbog odlaska sa svjetskog prvenstva u igru je ušao u 61. minuti, ali do kraja nije ostvario zapaženu ulogu.

Vrijedi spomenuti i da je International Champions Cup od ukupno 18 ekipa osvojila momčad Tottenhama, a na posljednjem mjestu završila je Barcelona. Dakako, sve su momčadi igrale u vrlo šarenim sastavima.

Linker
20. travanj 2024 10:08