David Ramos/Getty Images
NEĆE MU BAŠ 'SJESTI'

VIDEO: PROVOKACIJA ZA REAL I LUKU MODRIĆA Barcelonina objava pokrenula lančanu reakciju, poruka Ajaxa neće se svidjeti kapetanu Vatrenih

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. svibanj 2019. 21:33

Ajaxovi navijači na impresivan su se način oprostili od sjajnog veznjaka Frenkiea De Jonga. Protiv Utrechta 22-godišnji De Jong je odigrao svoju posljednju utakmicu u dresu Ajaxa, a na ljeto će preseliti u Barcelonu uz 75 milijuna eura odštete.

Brojni navijači Ajaxa skandiranjem su se oprostili od svog heroja, a Nizozemac im je oduševljeno uzvratio mašući šalom dok je sve snimala njegova djevojka Mikky Kiemeney.

Povodom dolaska De Jonga u Barcelonu službeno su se oglasili iz Barcelone objavivši poruku: 'Postavite srce ako se veselite Frenkievom dolasku'.

Dakako, uslijedile su brojne reakcije navijača, a zanimljivo je bilo vidjeti reakciju za službenog Twitter profila Ajaxa.

"Ne vesele se baš svi...', napisali su na Ajaxovom Twitter profilu uz video u kojem se vidi kako je De Jong sjajno prošao između Realovog dvojca Luke Modrića i Vinicusa Juniora, ostavivši ih ležati na travnjaku u 'slalomu'.

Isječak je to iz uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka u kojoj je Ajax u Madridu deklasirao Real sa 4:1 i izbacio ih iz natjecanja.

Linker
26. travanj 2024 10:14