Luka Modrić

 Aa/abaca/Abaca Press/Profimedia
ZNA SE ŠTO LUKA ZASLUŽUJE

‘Ne znam što me najviše boli kod Modrića. Najbolje bi bilo da odradi užasnu sezonu, ali to je kukavičluk‘

Španjolski novinari sve su usuglašeniji u stavu da hrvatski kapetan zaslužuje još godinu dana Reala
Piše: SNObjavljeno: 25. travanj 2024. 19:30

Bliži se ljetni prijelazni rok, a s njim će se aktualizirati i već viđena tema: Zaslužuje li Luka Modrić još godinu dana u Real Madridu, klubu čija je živuća legenda? Već smo pisali o Modrićevoj budućnosti, a jasno da se i Španjolci, posebice oni okrenuti Kraljevskom klubu, ovih dana zabavljaju temom sutrašnjice kapetana Vatrenih.

Tako je i španjolski AS posvetio nekoliko odlomaka slavnom veznjaku, autor Diego Barcala poprilično umjetnički pristupio je temi, a koliko se može iščitati, ni sam nije siguran što bi mislio o ostanku Luke Modrića. Jer, priroda i godine govore jedno, a Lukine prezentacije nešto potpuno drugo. Kaže, da barem Modrić nije tako dobar pa bi svima bilo jasno da je rastanak najbolja opcija.

"Ne znam boli li me više vidjeti ga na klupi ili kad pobjeđuje. Zapravo, znam što bi me najmanje boljelo, najbolje bi bilo da Hrvat ima strašno lošu sezonu. Da povezuje utakmice u kojima ne nastupa kako bismo svi mi zaključili da je stigao kraj, sačuvali novac i dres s brojem 10 dali novoj zvijezdi", piše novinar AS-a.

image

Luka Modrić

JAVIER SORIANO Afp

Naravno, i sam će zaključiti da Modrić takav scenarij ne zaslužuje. Što zbog slavne prošlosti, što zbog činjenice da je i dalje, kada igra, jedan od najboljih na terenu.

"To bi bio kukavičluk, nešto poput odluke bračnog para koji se odlučuje za razvod prije nego što je pokušao pronaći rješenje problema. A kao svaka prava ljubavna priča, ova Modrićeva zaslužuje nešto drugo".

Nešto drugo, jasno je, znači i novi ugovor. Još godinu dana na kultnom Santiago Bernabeuu. Još godinu dana igre pod bijelim dresom, a to bi ga vrijeme učinilo rekorderom u brojnim segmentima. No, o tom po tom... Kako bilo, Barcalu je Modrić oduševio i na El Clasicu u kojem je Real slavio 3:2 prošlog vikenda. Nakon takve predstave, za analitičara AS-a nema dvojbe.

"Nedjeljna predstava nije bila bezazleno milovanje romantičarskih srca, ona je bila iskaz ljubavi koja zavrjeđuje potpis na još jednu godinu kako bi se produžila legenda o Luki Modriću", završno će Barcala.

Linker
25. travanj 2024 19:33