David Ramos/Getty Images
PIŠE MUNDO DEPORTIVO

'AKO NISU ZADOVOLJNI SA MNOM, RAZGOVARAT ĆEMO NA DRUGAČIJI NAČIN, I GOTOVO' Barcelona je već izvjesila impresivnu cijenu za Ivana Rakitića!?

Piše: Miho DobrašinObjavljeno: 01. travanj 2019. 13:51

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, koji je u subotu sudjelovao 90 minuta u pobjedi Barcelone od 2:0 nad Espanyolom, poručio je kako još puno godina želi igrati za Barcelonu, ali oko njegove budućnosti već se duže špekulira.

Povezuje ga se s mnogim klubovima, a posljednji se Rakitićem bavio sportski dnevni listi El Mundo Deportivo sa sjedištem u Barceloni. Prema katalonskom dnevniku, za hrvatskog veznjaka najveći interes pokazuju Inter i Manchester United, a spominje se cijena od 50 milijuna eura..

"Platili su ga Sevilli 18 milijuna, ali za ponudu manju od 50 milijuna u Barceloni ne žele niti čuti. S obzirom na to da je Rakitić već navršio 31 godinu, u klubu razmišljaju o opciji transfera. Tu je još i Frenkie De Jong koji stiže na ljeto i na kojeg se gleda kao na njegovu zamjenu", stoji u tekstu El Mundo Deportiva.

Soccer Football - Champions League - Group Stage - Group B - Tottenham Hotspur v FC Barcelona - Wembley Stadium, London, Britain - October 3, 2018  Barcelona's Ivan Rakitic celebrates with Lionel Messi after scoring their second goal   REUTERS/Dylan Martinez
REUTERS/Dylan Martinez

- Ono što ja želim jest uživati na terenu, a to i radim. Veselim se što mi nakon utakmice čestitaju suigrači i upravo je to ono što me interesira. Nakon toga, ako su u klubu zadovoljni sa mnom, razgovarat ćemo, a ako nisu također ćemo razgovarati na drukčiji način i gotovo - rekao je pak nakon utakmice s Espanyolom 31-godišnji vezni igrač.

- No, ja sam već nekoliko puta rekao da sam jako zadovoljan i jako sretan što igram za Barcu. Nadam se da ću igrati za nju još puno godina - dodao je hrvatski reprezentativni veznjak.

Ivanu Rakitiću ugovor s katalonskim klubom istječe u ljeto 2021. godine, a nakon što je ljetos s Hrvatskom osvojio srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu zatražio je povećanje plaće i produženje ugovora. Za katalonsku momčad igra od ljeta 2014. godine, a posljednji put je produžio ugovor u ožujku 2017.

Rakitić je s Barcelonom na korak do obrane naslova prvaka Španjolske (bila bi mu to četvrta španjolska titula) nakon pobjede od 2:0 nad Espanyolom u sklopu 29. prvenstvenog kola.

Linker
26. travanj 2024 07:03