Screenshot
ŠOU U TURSKOJ

DOMAGOJ VIDA POSTIGAO POGODAK U UTAKMICI KOJU ĆE JOŠ DUGO PAMTITI Domaćini nakon gola hrvatskog reprezentativca doživjeli pravu katastrofu!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. travanj 2019. 23:01

Bešiktaš je u 27. kolu turskog prvenstva gostovao kod Rizespora i domaćinima priredio poraz koji će još dugo pamtiti. Naime, Rizespor je pred svojim navijačima izgubio s visokih 7:2, a prvi pogodak na utakmici postigao je Domagoj Vida.

Hrvatski reprezentativac zatresao je mrežu još u osmoj minuti susreta i tako stigao do svog prvog ovosezonskog ligaškog pogotka. Vida se u strijelce upisao tako što je glavom iskoristio asistenciju Adema Ljajića koji je preciznim ubačajem iz kornera pronašao Vatrenog na nekoliko metara od gola.

Srpski veznjak je potom svega šest minuta kasnije i sam zatresao mrežu. Domaćini su u 42. smanjili preko Muriqija. Gosti zatim golom Yilmaza ponovno bježe na dva razlike u 64. minuti, no Rizespor se ne predaje i šest minuta kasnije pogotkom Abarhouna vraća utakmicu u život.

screenshot

Nada domaćina ponovno je splasnula već u 72. kada Yalcin podiže na 4:2, a strašnim pogotkom (78.), svojim drugim na utakmici, ovu priču preciznim udarcem iz slobodnjaka zaključuje Ljajić.

Pravu katastrofu domaćina s nova dva pogotka potvrdio je Yalcin koji prvo u 82. podiže na ogromnih 6:2, a potom i u 90. postavlja konačnih 7:2. Ovaj posljednji pogodak posebno je zanimljiv jer na prvu nije ni dosuđen. Suca, igrače i navijače zbunila je rupa na mreži kroz koju se lopta nekako provukla. Ipak, naknadno je i to priznato.

Bešiktaš je u ovim trenucima trećeplasirana momčad prvenstva s pet bodova manje od Galatasaraya i 11 manje od Basaksehira, odnosno u leđa gledaju klubovima koji drže mjesta za Ligu prvaka. Rizespor je 11. s 34 boda.

SPORTSKE NOVOSTI OD SADA I NA INSTAGRAMU! KLIKNI OVDJE

Linker
26. travanj 2024 01:27