REUTERS/Benoit Tessier
LIJEPI DODATAK

PROCURIO NEPOZNATI DETALJ IZ MODRIĆEVOG UGOVORA Španjolci otkrili iznos bogatog bonusa koji će Nike isplatiti Hrvatu zbog osvajanja Zlatne lopte

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. prosinac 2018. 16:13

Luka Modrić nije samo u ovom tjednu osvojio Zlatnu loptu. Sjajnu 2018. godinu hrvatskog reprezentativca prepoznao je i sponzor Nike koji mu je uručio posebno dizajnirane kopačke Golden Touch Mercurial 360.

Riječ je o modelu koji je limitiran na svega 1500 pari, no, kako javlja El Confidencial, nije Luka od Nikea samo dobio ovaj prekrasni primjerak, već mu i po ugovoru zbog osvajanja Zlatne lopte moraju isplatit bogat novčani bonus.

El Confidencial tvrdi da se radi o 800 tisuća eura.

Modrić je, podsjetimo, u glasanju novinara pobijedio sa 753 boda te je u ponedjeljak prekinuo desetogodišnju dominaciju Lionela Messija i Cristiana Ronalda koji su po pet puta osvojili ovu nagradu.

Bilo je to četvrto prestižno priznanje u 2018. za kapetana hrvatske nogometne reprezentacije, a ranije je dobio nagradu za najboljeg igrača Svjetskog prvenstva u Rusiji, potom je proglašen najboljim igračem Europe u izboru Europske nogometne federacije (UEFA), te najboljim igračem svijeta u izboru Međunarodne nogometne federacije (FIFA).

Linker
27. travanj 2024 03:15