REUTERS/Phil Noble
IMPRESIVAN NASTUP

RIJETKI SU NAHVALILI RAKITIĆA KAO ŠTO JE TO UČINIO JOSE MOURINHO Portugalac očaran maestralnim nastupom Vatrenog: 'Već jako dugo vam želim ovo reći..'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. ožujak 2019. 09:14

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić osoba je dana nakon pobjede Barcelone u El Clasicu (1:0) koji se u subotu navečer odigrao na Santiago Bernabeuu.

Raketa je bio junak utakmice u Madridu i svojim je genijalnim pogotkom iz 26. minute Kataloncima donio veliku pobjedu nad ljutim rivalima, drugu u istom tjednu jer je Barca, podsjetimo, u srijedu s 3:0 slavila i u uzvratnoj utakmici Kupa kralja.

Svojom igrom Vatreni je impresionirao mnoge, a posebno slavnog Josea Mourinha koji ga je nahvalio kao rijetko kojeg igrača.

"Već jako, jako dugo vam želim ovo reći. Za mene je Rakitić jedan od najpodcjenjenijih igrača na svijetu. On je fantastičan igrač na svakoji razini. Defenzivno je sjajan na desnoj strani gdje kompenzira za Messija. Puno trči, a u posjedu lopte je fantastičan. On je jednostavan i efektivan. Ponavljam, on je među najpodcjenjenijim igračima svijeta. Želim ovaj razgovor završiti s tom izjavom jer obično pričamo o velikim igračima, a Rakitić to za mene je", izjavio je bivši trener Manchester Uniteda u analizi za beIN Sports USA.

MADRID, SPAIN - MARCH 02:  Ivan Rakitic of Barcelona celebrates after scoring his sides first goal during the La Liga match between Real Madrid CF and FC Barcelona at Estadio Santiago Bernabeu on March 02, 2019 in Madrid, Spain. (Photo by David Ramos/Getty Images)
David Ramos/Getty Images

Dodao je potom Portugalac i jedan vjerojatno sarkastičan komentar:

"Mora postati aktivniji na Instagramu i društvenim mrežama jer je to u ovim trenucima jako važno - to je jako važno, a on nije baš dobar u tom području, no sjajan je na terenu."

Rezultati by SofaScore

Linker
26. travanj 2024 07:08