Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images
PRVA REAKCIJA

RAKETA SE OGLASIO NAKON UTAKMICE ZA PAMĆENJE Hrvatski reprezentativac srušio Real u Madridu pa poslao poruku svim Kataloncima

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. ožujak 2019. 00:52

Barcelona je u istom tjednu dva puta srušila Real Madrid na Santiago Bernabeuu. Nakon što su u srijedu slavili s 3:0 u uzvratnom susretu polufinala Kupa, Katalonci su i u ligaškom okršaju porazili najveće rivale (1:0).

Ovoga puta, junak Barce bio je Ivan Rakitić. Hrvatski je reprezentativac u 26. minuti u maniri najvećih majstora prebacio jednog od najboljih golmana svijeta Thibauta Courtoisa i tako donio veliko slavlje svojoj momčadi.

- Nema puno momčadi na svijetu koje mogu reći da su u tri dana dvaput pobijedile na Bernabeuu. Svi skupa ćemo uživati, a Kataloncima želim da se dobro provedu i da popiju koje pivo - poručio je sinoć Rakitić nakon novog velikog trijumfa pa dodao:

- Razgovarali smo o onome što se dogodilo u srijedu, a zatim smo dobro počeli utakmicu. Stvarali smo prilike i osjećali se ugodno. Oni su pritiskali u drugom poluvremenu, što je normalno, jer su tražili izjednačenje, no uspjeli smo utakmicu privesti kraju uz poneki kontranapad. Perfektno je što smo i u ovoj utakmicu pobijedili ovdje.

Nakon susreta se ukratko oglasio i kapetan Madriđana.

- Čestitamo im na rezultatu. Mi smo igrali dobro, ali to nije bilo dovoljno. Napravili su važan korak u borbi za naslov, razlika je velika, ali borit ćemo se do kraja jer je sve moguće. Messija nisam udario namjerno - izjavio je Sergio Ramos.

Rezultati by SofaScore

Linker
05. svibanj 2024 22:57