REUTERS/ ilustracija
TKO ĆE OTIĆI, A TKO OSTATI?

VIDEO: REAL PREDSTAVIO ČUDO OD STADIONA, ALI GLAVNA VIJEST JE BUDUĆNOST HRVATSKOG VEZNJAKA 'On će učiniti sve kako bi se udaljio od kluba'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. travanj 2019. 19:54

Predsjednik Reala Florentino Perez predstavio je danas projekt "novog" Santiago Bernabuea koji bi trebao biti završen do 2023. godine i koji će koštati više od pola milijarde eura. S druge strane, Marca kao udarnu vijest danas donosi pitanje budućnosti jedanaest igrača Reala razbacanih po posudbama uzduž Europe. Vjerojatno manje od polovine njih nogomet na novom stadiona u dresu Reala neće igrati...

U tekstu su među dva naistaknutija igrača koja Real drži na posudbi navedeni - Mateo Kovačić (Chelsea) i Martin Odegaard (Herenveen).

"Dvije najznačajnije posudbe su Kovačić i Odegaard, no njihovi se planovi jako razlikuju. Kovačićev status kod Zinedinea Zidanea nije bio sjajan i Hrvat će učiniti sve kako bi se udaljio od kluba. Što se tiče Odeggarda, on vjeruje kako je vrijeme da se priključi prvoj momčadi Reala", stoji na početku teksta.

Screenshot Marca

Budući da će prije ili poslije na Santiago Bernabeu biti potrebno zakrpati formacijsku rupu centralnog napadača Raul De Thomas (Rayo Vallecano) i Borja Mayoral (Levante) mogli bi biti vraćeni u Madrid.

Ukrajinski vratar Andriy Lunin, čini se, ostaje tek četvrta opcija među stativama i budućnost u Realu mu nije blistava, dok svega nešto bolje stoji Theo Hernandez koji je u redu iza Marcela i Sergija Reguilona.

Alvaro Tejer, Aleix Febas, Oscar Rodriguez, Sergio Diaz i Mink Peeters, tvrdi Marca, gotovo su sigurno prekriženi, dok se, primjerice, o statusu Jamesa Rodrigueza nije moglo pročitati niti slova...

Futuristički stadion

Real Madrid predvođen predsjednikom Florentinom Perezom otkrio je ovog utorka izgled novog projekta - 575 milijuna eura vrijednog futurističkog Santiago Bernabeua.

Izgradnja ovog spektakularnog zdanja započet će s krajem ove sezone i trajat će do barem 2023. godine. Novac za stadion je posuđen i njegova otplata će trajati između 30 i 35 godina.

Novi Bernabeu imat će pomični krov, 360º video-ekran i moći će primiti oko 80 tisuća navijača. Cijeli kompleks prostira će se na 66 tisuća četvornih metara.

Linker
25. travanj 2024 16:16