REUTERS/Toru Hanai
TEŠKI TRENUCI

BRAZILCI JEDNOSTAVNO NE MOGU PROTIV EUROPLJANA NA POSLJEDNJA ČETIRI SVJETSKA PRVENSTVA Neymar na koljenima, reakcije brazilskih zvijezda rekle su sve

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. srpanj 2018. 00:21

Belgija je pobijedila veliki Brazil u četvrtfinalu SP-a u Rusiji rezultatom 2:1.

Belgijski nogometaši veliku su prednost napravili još u prvom poluvremenu, a Selecao je u drugome uspio postići pogodak nade. Brazilci su bili blizu preokretu, napadali su i pokušavali, no fantastični Thibaut Courtois sjajnim je obranama zadržao vodstvo Belgije i bacio navijače Brazila u očaj.

Belgija je bila pritajeni favorit i prije susreta, no vjerojatno su Brazilci sebe već vidjeli u polufinalu.

GOLOVE S UTAKMICE BELGIJA - BRAZIL POGLEDAJTE OVDJE

Statistika je pokazala jednu zanimljivost. Europske momčadi eliminirale su Brazil svaki put u posljednja četiri svjetska prvenstva. Francuska je bila bolja 2006, Nizozemska 2010, Njemačka ih je ponizila u onome čuvenom susretu 2014, a sada je, u 2018, bolja bila reprezentacija Belgije.

Belgija će se u polufinalu susresti s još jednom europskom reprezentacijom, u utorak 10. sprnja u 20:00 h igrat će protiv Deschampsove Francuske.

Soccer Football - World Cup - Quarter Final - Brazil vs Belgium - Kazan Arena, Kazan, Russia - July 6, 2018  Brazil's Neymar looks dejected at the end of the match   REUTERS/Toru Hanai
REUTERS/Toru Hanai

Linker
26. travanj 2024 23:12