Young
 creenshot youtube
USUSRET VATRENIMA

NAJISKUSNIJI 'LAV' NAJAVIO SPEKTAKULARNI OKRŠAJ PROTIV VATRENIH U POLUFINALU SVJETSKOG PRVENSTVA Evo što Ashley Young misli o Hrvatskoj i Luki Modriću

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. srpanj 2018. 19:30

Jednako kao i Vatreni i Englezi su također krenuli s pripremam za veliko polufinale Svjetskog prvenstva, a pred okupljene novinare izašao je najstariji nogometaš Gordog Albiona Ashley Young (33). Također valja istaknuti kako je Young bio asistent za drugi pogodak Maguirea protiv Švedske koji je tako osigurao plasman među četiri najbolje reprezentacije.

- Osjećamo se sjajno i ovo je za nas velika prilika. Bez obzira što je Hrvatska odigrala više minuta od nas na prvenstvu mi se moramo dobro pripremiti. Ovo je za nas velika stvar jer nismo ovdje bili od 1990 godine.

Kada je u pitanju Hrvatska, Ashley Young ističe.

- Hrvatska ima jako dobru momčad, nije nikakva slučajnost što su stigli do polufinala. Kada je u pitanju Luka Modrić on je fantastičan nogometaš, ali, Hrvatska ima i puno drugih dobrih igrača. Mi ipak moramo ostati koncentriran na sebe i na svoj cilj.

Zašto Šveđani nisu toliko slavili nakon pobjede protiv Švedske.

- Nismo slavili jer još ništa nismo osvojili. Odmah smo se vratili u hotel kako bi se što prije oporavili. Ovo je za nas veliki trenutak, zaslužili smo sve što smo ostvarili do sada i ovo je velika šansa. Nismo došli ovdje bez ambicija o naslovu prvaka svijeta.

Linker
26. travanj 2024 09:03