Soccer Football - World Cup - Semi Final - Croatia v England - Luzhniki Stadium, Moscow, Russia - July 11, 2018 Croatia players salute their fans as they celebrate victory after the match REUTERS/Damir Sagolj
REUTERS/Damir Sagolj

HNS POTVRDIO

RAZOČARANJE ZA SVE KOJI SU SE NADALI DO POSLJEDNJEG TRENUTKA Povijesni nastup Vatrenih moći će pratiti samo oni koji su ulaznice osigurali na vrijeme

AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 13.07.2018. u 16:33

  •  "Ulaznice iz ograničenog dodatnog kontingenta koji je FIFA omogućila HNS-u nisu dostatne za javnu prodaju, već će biti omogućene za kupnju članovima nogometne obitelji, prvenstveno aktualnim reprezentativcima i članovima stožera", stoji u priopćenju koje je u petak objavio Hrvatski nogometni savez na svom službenom internetskom portalu, a u kojem je obznanjeno da neće biti javne prodaje ulaznica za finale.

    Finalni dvoboj Hrvatske i Francuske na moskovskom stadionu Lužnjiki tako će moći pratiti samo oni koji su ulaznice osigurali u predviđenim rokovima koje je Međunarodni nogometni savez odredio za prodaju, što je i HNS istaknuo u priopćenju.

    "Podsjećamo, ulaznice za hrvatski sektor za finale Svjetskog prvenstva prodane su do 31. siječnja ove godine, dok je bio otvoren kanal prodaje putem Fife za sve hrvatske navijače. Zahvaljujemo svim navijačima koji su tada vjerovali u plasman Hrvatske u finale te danas imaju ulaznicu za spektakularni okršaj protiv Francuske. Hvala svim navijačima na sjajnoj podršci tijekom Svjetskog prvenstva do sada, a ne sumnjamo da će najbolja atmosfera biti na finalnoj utakmici protiv Francuske", stoji u priopćenju HNS-a.

    Iz drugih medija