screenshot youtube
SPEKTAKULARNA UTAKMICA

VIDEO: ČITAVI SVIJET S NESTRPLJENJEM OČEKUJE JEDNU OD NAJATRAKTIVNIJIH UTAKMICA PRVENSTVA Mourinho otkrio zašto Hrvatska može srušiti Argentinu!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. lipanj 2018. 01:16

Nakon što je u prvom kolu skupine D bila bolja od Nigerije (2:0), reprezentaciju Hrvatske očekuje najteži ispit prvog kruga u Rusiji, a to je okršaj protiv reprezentacije Argentine u Nižnij Novogorodu u četvrtak (20.00). Izbornik Dalić u najavi je utakmice istaknuo kako se Vatreni nemaju namjeru braniti jer to nikada nije bio naš stil igre.

Najveći problem zasigurno će biti kako zaustaviti Lea Messija, ali, izbornik kaže kako ima i recept za njega. Uzme li Hrvatska tri boda u ovoj utakmici bit će siguran putnik u drugu fazu, jedino ostaje pitanje s kojeg mjesta na tablici će tamo otići. Ovo dvoboj dvije snažne reprezentacije koji je privukao pozornot stručnjaka diljem svijeta, a jedan od njih je i veliki portugalski stručnjak Jose Mourinho.

- Hrvatska je momčad s puno iskusnih igrača koji igraju za najveće klubove svijeta. Posljednjih godina nisu posvetili puno vremena stvaranju iduće generacije, ali u sredini terena imaju strašne igrače. Jedne od najboljih na svijetu. Argentina je uvijek Argentina, ali Hrvatska imam momčad koja ih može dobro namučiti - kazao je Mou.

Linker
27. travanj 2024 05:20