screenshot
TEŠKA SRAMOTA

VIDEO: OVO JE NAJPOKVARENIJI POTEZ SVJETSKOG PRVENSTVA Zvijezda Cityja u naletu bijesa svom snagom napucao Rakitića nogom dok je ovaj ležao na zemlji!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. lipanj 2018. 00:29

Hrvatska nogometna reprezentacija plasirala se u osminu finala Svjetskoga prvenstva nakon što je u susretu 2. kola D skupine u Njižnem Novgorodu pobijedila Argentinu s 3-0 (0-0). Hrvatska je pogocima Ante Rebića, Luke Modrića i Ivana Rakitića ostvarila jednu od najvećih pobjeda u povijesti. U drugom poluvremenu Hrvatska je zabila sva tri gola.

Hrvatska je povela u 53. minuti kada je argentinski vratar Willy Caballero neobjašnjivo poklonio loptu Anti Rebiću, a napadač Eintrachta volejem sa osam-devet metara pogodio mrežu.

screenshoot goalsarena

OVDJE POLGEDAJTE SAŽETAK UTAKMICE ARGENTINA - HRVATSKA

U 80. minuti Luka Modrić je udarcem s 20-tak metara pogodio sami donji lijevi kut argentinskih vrata za veliku pobjedu. U prvoj minuti sudačke nadoknade udarac Rakitića brani Caballero, a na odbijenoj lopti je Mateo Kovačić koji nesebično vraća Rakitiću koji lako postiže i treći gol za Hrvatsku.

screenshot

OTAMENDIJEV NESPORTSKI POTEZ POGLEDAJTE OVDJE.

Iako ništa nije moglo zasjeniti veliku pobjedu Hrvatske jedan je detalj ostao zabilježen, a definitivno ne ide na čast Argentincima, točnije zvijezdi Manchester Cityja Nicolásu Otamendiju. Naime, Rakitić je u jednom trenutku završio na zemlji, a spomenuti ga je potom napucao svom snagom s jednog metra i loptom i nogom. Sudac mu je odlučio pokazati samo žuti karton, ali za ovakav potez zaslužio je puno gore.

Linker
26. travanj 2024 07:22