Getty Images
LJUDI MOJI, JE LI TO MOGUĆE?

IZBORNIK SVIH IZBORNIKA ZLATKO DALIĆ U POTPUNOM DELIRIJU 'Dečkima poručujem: Pa niste normalni! Slavite noćas, bit ćemo svjetski prvaci ako Bog da!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. srpanj 2018. 00:54

Hrvatska je u finalu Svjetskog prvenstva! Zvuči nestvarno, ali nakon rekordnoog trećeg odlaska u produžetke na Svjetskom prvenstvu u Rusiji i lude polufinalne utakmice protiv Engleze, to je ova reprezentacija apsolutno zaslužilla.Na kraju 2:1, pobjednički gol Marija Mandžukića u 109. minuti i Zlatko Dalić s najvećim osmijehom u Moskvi ispred kamera HTV-a. U prvoj izjavi...

"Ma kako nije zasluženo! Moram čestitati našim dečkima i reći im, pa vi niste normalni!!!", rekao je Dalić i odmah odbacio priču o svojim zaslugama.

"Ma nisam to ja napravio nego ovi dečki. To što su oni danas odigrali, to je fantazija! Kako su trčali, kako su se borili, ma to je stvarno za povijest! Hvala svima, tu u Moskvi, u Hrvatskoj, u Bosni i Hercegovini, u cijelome svijetu. Neka se svi vesele, ovo je zaslužila naša Hrvatska", poručio je izbornik.

Finale protiv Francuske je u nedjelju u 17.00, na istom mjestu.

"Ne, mi nismo mi rekli našu zadnju riječ. Mi i dalje hodamo, jednu po jednu, guramo naprijed, nismo stali. Rekli smo da ostajemo u Moskvi kad smo došli i sad ćemo biti svjetski prvaci ako Bog da", poručio je izbornik.

Tako će Hrvatska u finalu 15. srpnja u Moskvi na stadionu Lužnjiki igrati protiv Francuske, koja je u polufinalu dobila Belgiju sa 1-0. Za treće mjesto će 14. srpnja u Sankt Peterburgu igrati Belgija i Engleska.

Linker
26. travanj 2024 21:00