Roscino, Rusija, 230618.
Stadion Roscino arena.
FIFA World cup 2018.
Hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovacic pojavio se na treningu s novom frizurom, obrijane glave. Reprezentacija je odradila popodnevni trening a sutra nakon jutarnjeg treninga putuju u Rostov na Donu gdje igraju zadnju utakmicu u skupini D protiv Islanda.
Na fotografiji: Mateo Kovacic i Luka Modric
Foto: Tom Dubravec/ CROPIX
Tom Dubravec/ CROPIX

MATEA KOVAČIĆA U TRENUCIMA NAJVEĆE SREĆE POGODILA TRAGIČNA VIJEST 'Počivaj u miru, moj dragi prijatelju iz djetinjstva'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 12.07.2018. u 18:49

 • Veliko slavlje zahvatilo je hrvatske igrače, kao i cijelu naciju nakon što je sinoć na Lužnjikiju pala Engleska, a samim time i izboreno povijesno finale s Francuzima. No jedan se Vatreni u svom tom ludilu morao nositi i s tragičnim gubitkom velikog prijatelja iz djetinjstva.

  Mateo Kovačić se u trenucima najvećeg uspjeha hrvatske nogometne reprezentacije prisjetio svog prijatelja iz djetinjstva Edvina Dine Hodžića (23), bivšeg suigrača koji je iznenada preminuo.

  Mateo i Edvin skupa su igrali u omladinskim kategorijama LASK-a iz Linza, a naš se reprezentativac o tužnom događaju oglasio preko svog Instagrama.

  Screenshot (Instagram)


  "Počivaj u miru, moj dragi prijatelju iz djetinjstva", napisao je Kovačić.

  Hodžić je bio igrač austrijskog malonogometnog kluba Kapfenberga, nalazio se pred potpisom za Innsbruck, a preminuo prekjučer nakon što mu je pozlilo na treningu. Bio je poznat kao vrsni igrač i jedan od najboljih malonogometaša u Austriji.

  Iz drugih medija