REUTERS/Dylan Martinez
POSEBNA POHVALA I NAVIJAČIMA

NAKON SUZA PONOS! BRANIČ VATRENIH SMOGAO SNAGE I PRVI OD IGRAČA IZAŠAO PRED KAMERE 'Napravili smo nešto što će se pamtiti dok je hrvatskog nogometa'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. srpanj 2018. 22:13

Hrvatska se nije uspjela okititi naslovom svjetskog prvaka. U velikom finalu na Lužnjiki stadionu Francuska je slavila rezultatom 4:2.

Bila je to utakmica u kojoj su Vatreni većim dijelom izgledali kao bolja momčad, no sreća nije bila na našoj strani već je u ključnim trenucima pomazila Francuze koji su tako maksimalno iskoristili ono što im se pružilo.

No, glavu gore! Bez obzira na ovaj konačni ishod treba biti ponosan na sve ono što su izabranici Zlatka Dalića postigli na ovom Mundijalu. Dio tog uspjeha bio je i Šime Vrsaljko koji se prvi od igrača pojavio pred kamerama.

"Mislim da je utakmica bila takva da smo ostavili srce na terenu u ovih 90 minuta. Dali smo sve što smo imali, ostavili smo srce. Sretni smo. Mislim da smo napravili nešto što će se pamtiti dok je hrvatskog nogometa. Možemo biti ponosni. Počevši od svoje igre pa do ponašanja. Naši navijači su se također pokazali u najljepšem svjetlu, pokazali su kako se bodri domovina', poručio je Šime nakon meča.

Linker
21. travanj 2024 09:43