BEZ IMALO SRAMA

‘Zločesti dečko tenisa‘ zgrabio djevojku za grudi, fanovi zgroženi: ‘Najiritantniji par‘

Bez komentara. Zašto to radi nasred hodnika i zašto je on uopće na turniru, samo su neki od komentara na Twitteru

Nick Kyrgios i Costeen Hatzi

 Screenshot/TWITTER

Australski tenisač Nick Kyrgios (27) snimljen je kako na Australian Openu neprimjereno pipa svoju djevojku Costeen Hatzi. U videu objavljenom na Twitteru, par je bio u prostoru za zagrijavanje igrača u Melbourne Parku, kad je Nick, hodajući iza svoje partnerice, u jednom trenutku omotao ruke oko nje i opipao joj grudi.

- Bez komentara. Zašto to radi nasred hodnika i zašto je on uopće na turniru? Baš su kao onaj najiritantniji par na hodniku srednje škole - komentirali su korisnici društvene mreže.

Snimka je postala viralna nakon što je Kyrgios objavio kako se povlači s Australian Opena. To je napravio samo dan prije nego što je trebao igrati meč prvog kola protiv Rusa Romana Safiullina.

Naime, u naredna dva tjedna Australca čeka operacija koljena nakon koje se tenisač namjerava vratiti u dom svoje majke. Nedavna rutinska magnetska rezonanca otkrila je kako "zločesti dečko tenisa" ima puknuće u bočnom meniskusu i cistu, no njegov fizioterapeut Will Maher kaže kako ozljeda nije toliko ozbiljna da bi mu ugrozila karijeru, prenosi Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:45