Screenshot
VRELA DALMATINSKA KRV...

VIDEO: SUDAC IM ISKLJUČIO TRI IGRAČA, PA NAVIJAČI PRIPREMILI SAČEKUŠU Policija spašavala suca koji je 'pogurao' Split do lake pobjede!

Kamen iz Ivanbegovine izgubio je na domaćem terenu od Splita 3-1 u osmom kolu 3. HNL jug, ali sudac je ono što će - najviše pamtiti...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. listopad 2019. 23:32

Kada ti sudac na domaćem travnjaku isključi tri igrača, sigurno nije scenarij koji želiš gledati, pogotovo ako uz to ostaneš i bez bodova. Sve se to dogodilo u susretu između Kamena i Splita, pa je posebno bilo napeto kad je sudac odlazio sa stadiona...

Naime, Kamen iz Ivanbegovine izgubio je na domaćem terenu od Splita 3-1 u osmom kolu 3. HNL jug, ali sudac je ono što će - najviše pamtiti.

I tako su navijači Kamena "napali" suca koji je izlazio iz svlačionice, a kako ne bi došlo do nereda, policija je bila uz suca i pazila ga, dok su ga oni najvatreniji - vrijeđali. Na sreću, sve je ostalo samo na verbalnom prepucavanju jer je sudac uz pratnju policije ušao u automobil i odvezao se daleko od stadiona što je bilo najpametnije od njega.

"Nije baš čest slučaj da netko u samo jednom danu, bolje rečeno u samo 90 minuta uništi svaku vjeru i nadu u ono natjecanje u kojem se natječemo. Na stranu naš lošiji start i konkretniji gosti no ovo što smo danas nažalost imali priliku gledati u Ivanbegovini nema nikakvih poveznica s jednom lijepom igrom zvanom nogomet. Nekoliko stotina posjetitelja su svjedoci onoga što se zove lakrdija", napisali su na stranici kluba.

Linker
26. travanj 2024 07:36