Ante Miše: S Vejićem smo mnogo dobili, još samo čekamo Rodića!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. siječanj 2009. 07:15

Ante Miše planski pojačava kadar za proljetnu polusezonu. Nakon Tomasova i Brkljače osnažio je Hajduk obrambenu liniju dolaskom Hrvoja Vejića, bivšeg stopera Tomska i člana Bilićevih Vatrenih.

- Mnogo smo dobili s Vejićem. Imamo iskusnog igrača koji već poznaje sredinu u koju dolazi i neće mu trebati vremena za adaptaciju. Zajedno sam igrao s Vejićem, odlično ga znam i upravo zbog toga mi je iznimno drago da nam se priključuje za odlučujuće utakmice u proljetnoj polusezoni - naglasio je Miše.

Miše je dodao kako će u Tursku voditi 23 igrača i 3 ili 4 vratara.

- Na treningu imam 33 igrača, a to je zaista previše za ozbiljan rad. Zato sam igračima u svlačionici kazao kako će na pripreme u Tursku 23 nogometaša i čuvari mreže. Mjesta neće biti za sve, šest do sedam igrača otpast će s popisa. Bitno mi je da u Turskoj imam na raspolaganju dvije momčadi koje mogu nesmetano uigravati.

Tko će se naći izvan popisa putnika za Antalyju nije rečeno, ali zasad je jasno da u zrakoplovu neće biti Bušić i dojučerašnji junior Trebotić koji odlazi na posudbu. Uz njih se traži još četiri-pet igrača koji će ostati u Splitu. Je li najava “rezanja” popisa ujedno i signal da se u sljedećih devet dana pokušaju treneru nametnuti igrači koji nemaju osiguranu kartu za Antalyju?

- U svakom slučaju. Svi imaju mogućnost nametnuti se, premda moram reći da će biti jako teško promijeniti trenutačni odnos snaga u svlačionici.

Nakon dolaska Vejića postavlja se logično pitanje što Hajduku još nedostaje u kompletiranju momčadi?

- Jedan napadač koji bi predstavljao pravo pojačanje. Čekamo rješenje Arbitraže za Šibenčanina Rodića. Ako mu Arbitraža HNS-a dopusti odlazak iz Šibenika, uzet ćemo Rodića. S njegovim bismo dolaskom upotpunili kadar za proljeće.

Arbitraža za Rodića je 20. siječnja, još uvijek na vrijeme da se ukrca u zrakoplov za Antalyju i zajedno s Bijelima spremi za veliki derbi prema kojem je sve usmjereno na početku 2009. godine.

Linker
26. travanj 2024 12:44