REUTERS/Antonio Bronic
ZA ANALE

ANTOLOGIJSKA FOTOGRAFIJA KOJA JE OBIŠLA CIJELI SVIJET Pogledajte kako su se Vatreni spremno odazvali pozivu Marcela Brozovića i ušli u legendu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. srpanj 2018. 00:27

Spektakularan doček priređen je u Zagrebu kako bi navijači odali priznanje viceprvacima svijeta. Prvi plan je bio da se Vatreni spuste u zračnu luku Franjo Tuđman oko 14.30, ali to je zbog kašnjenja prolongirano. Na kraju su nogometaši stigli u Zagreb tek u 15.30 i nakon toga odradili nevjerojatan put od zračne luke do Trga koji je trajao čak šest sati! Okupljenoj masi, koju je PU zagrebačka procijenila na vrtoglavih ukupno 550.000, nije bilo teško čekati.

Na glavnome zagrebačkom trgu s oduševljenjem su dočekani Vatreni, a na pozornici su se, uz mnogobrojne pjevače i poznate ličnosti, izmjenjivali reprezentativci. Kad je došao red na Marcela Brozovića, Epic Broz je oduševio nepreglednu masu navijača svojim potezom:

"Hvala vam što ste došli u ovakvom broju, ovo nismo očekivali i nadam se da to nije zadnji puta!" I onda je iznenadio sve prisutne: "Hoćemo svi opalit jednu sliku Epic Brozu?", na što su svi oduševljeno pristali 'opaliti' jedan 'selfie' u karakterističnoj Brozovićevoj pozi kad stavlja dlan pod bradu u pozi "mislioca".

Nesumnjivo, 'selfie' koji će nam se urezati u sjećanje, kao i ovaj sjajan uspjeh hrvatske nogometne reprezentacije.

Linker
12. kolovoz 2022 23:38