REUTERS
ŠPANJOLCI OTKRIVAJU

APSOLUTNA NOGOMETNA LEGENDA DEFINITIVNO ODLAZI, ALI GDJE? Španjolci otkrivaju: Sve je dogovoreno s Kinehzima, ali europski velikani ne odustaju

Piše: Gianluca StarčićObjavljeno: 26. travanj 2018. 15:40

Izvjesno je da će Andres Iniesta na kraju aktualne sezone napustiti redove Barcelona. Kao dječak je stigao u Blaugranu, a sada je, čini se, došlo vrijeme za rastanak. Prema pisanju određenih medija Iniesta je već sve dogovorio s Kinezima. Međutim, interes postoji i od europskih velikana, koji će sve napraviti da ga dovedu u svoje redove, donosi madridski sportski dnevnik AS.

Riječ je o Manchester Cityju i Arsenalu. Josep Guardiola već je surađivao s Kataloncem i zna što mu je on spreman donijeti u igru Citizena. Naravno da ne bi imao ništa protiv njegova dolaska.

Arsenal ime novog trenera još uvijek ne zna, ali Iniesta je i u ovom trenutku igrač koji radi razliku na terenu. Što se tiče Arsenala, postoji mogućnost da Topnike preuzme Luis Enrique, koji je također bio trener Iniesti. Što je genijalni veznjak odlučio još nije poznato, a interes je iskazao i Paris SG... Dakle, nije nemoguće da Iniesta ipak ostane u Europi na radost svih nogometnih zaljubljenika.

Linker
07. svibanj 2024 10:47