Foto: Jakov Prkic / CROPIX
'RUSIJA NAŠIH SNOVA'

APSOLUTNI HIT ZLATKA DALIĆA I DALJE PUTUJE PO HRVATSKOJ Promocija knjige 'Rusija naših snova' u petak u Vukovaru, subota rezervirana za Novi Travnik

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. svibanj 2019. 13:04

Zlatko Dalić svoju knjigu "Rusija naših snova - Kako smo Hrvatsku učinili najsretnijom zemljom na svijetu" u izdanju Sportskih novosti, promovirala se u nekoliko hrvatskih gradova, a sada je stigao red i na Vukovar.

U petak 3. svibnja na Trgu Republike Hrvatske u 17.00 održat će se svečano otvaranje festivala 'SVI zaJEDNO HRVATSKO NAJ', a promocija knjige od 18.00 sati.

Dan kasnije. u subotu 4. svibnja 'Rusija naših snova' stiže i u Novi Travnik gdje će se promocija održati u Domu kluture Novi Travvnik. Knjiga “Rusija naših snova” mora biti obvezan sastojak police svih sportskih zaljubljenika u Lijepoj Našoj s obzirom na to da pruža jedinstven uvid u inače veoma skrivene tajne svlačionice.

Hanza media

U ponedjeljak 6. svibnja, dan uoči fešte povodom obilježavanja dana gradskog zaštitnika Svetog Duje, u splitskom HNK-u održat će se svečana sjednica Gradskog vijeća Splita na kojoj će se izborniku Zlatku Daliću uručiti Nagrada Grada Splita. Zanimljivo je da je jučer održana sjednica Gradskog vijeća na kojoj je za prijedlog o dodjeli osobne nagrade Daliću za 2018. glasalo 17 vijećnika, dok je devet bilo suzdržano. Izbornik Dalić u ponedjeljak će tako biti u Splitu na dodjeli nagrade, a najavljuje se i dolazak Izvršnog direktora HNS-a Marijana Kustića.

Je li to prilika za nastavak razgovora o organizaciji utakmice Hrvatske i Mađarske, koja se igra u listopadu ove godine? Moguće, ali zasada nema potvrde. U svakom slučaju, izbornik za tri dana prima Nagradu Grada Splita.

Linker
28. travanj 2024 12:02