REUTERS/Jorge Silva
REAKCIJE NAKON SUSRETA

ARGENTINCI SU OPASNO PLESALI PO RUBU Oglasio se Messi, a nigerijski izbornik na neočekivani način komentirao odluku koja ih je izbacila s Mundijala

Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 27. lipanj 2018. 01:29

Lionel Messi, nogometaš kojeg mnogi smatraju najboljim svih vremena, ipak će još neko vrijeme ostati na Svjetskom prvenstvu. Njegova Argentina ni u trećoj utakmici nije briljirala, prijetila joj je rana eliminacija koja bi u domovini sasvim sigurno bila proglašena katastrofom, ali Jorge Sampaoli očito je rođen pod sretnom zvijezdom.

- Bili smo uvjereni da ćemo pobijediti u ovoj utakmici. Predivno je što smo pobjedu ostvarili na ovaj način, i ovo je potpuno zaslužena radost - istaknuo je Messi neposredno nakon utakmice u Sankt Peterburgu.

Imali su Argentinci opet sjajnu podršku navijača, vjerovali su u svoje reprezentativce i na kraju imali razloga za slavlje.

GOLOVE S UTAKMICE NIGERIJA - ARGENTINA POGLEDAJTE OVDJE

- Znao sam da je Bog s nama i da nas neće napustiti. Zahvaljujem svim ljudima koji su ovdje, za svo njihovo žrtvovanje, isto tako i svima koji su u Argentini cijelo vrijeme bili s nama. Dres reprezentacije je iznad svega - dodao je Messi.

Nigerijski izbornik Gernot Rohr mirno je analizirao susret u kojem se nesretno oprostio od Mundijala.

- Nismo imali ni sreće u ovoj utakmici, ali vjerujem da ova ekipa može napraviti puno toga u budućnosti. Čeka nas Afrički kup nacija, već tamo ćemo pokušati napraviti dobar rezultat - kazao je njemački stručnjak.

Je li bio jedanaesterac nakon igranja rukom Roja?

- Mislim da jest, ali shvaćam da i sucima nije lako...

_

Može li Suba?

Danijel Subašić nije primio niti jedan gol na SP-u, jučer je umjesto njega na golu bio Lovre Kalinić. Može li Subašić nastaviti sa sjajnim partijama te doći do naslova najboljeg vratara na Mundijalu? Germania na tu okladu nudi tečaj 15,00, a okladiti se na to možete OVDJE.

Linker
04. svibanj 2024 04:12