Screenshot: Twitter
U FINIŠU PRIJELAZNOG ROKA

ARGENTINSKI NOVINAR TVRDI DA JE SVE GOTOVO - VELIKI TALENT STIŽE NA MAKSIMIR!? Evo koliko bi Dinamo trebao platiti za dragulja argentinskog nogometa!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. veljača 2020. 11:22

Dinamo je dogovorio dolazak mladog argentinskog U-17 reprezentativca Matiasa Godoya, objavio je sinoć ugledni argentinski novinar Juan Pablo Varsky.

"Matias Godoy, jedan od najvećih talenata argentinskog nogometa, karijeru će nastaviti u zagrebačkom Dinamu. Atletico Rafaela ga je posudila na šest mjeseci za 300.000 eura, uz mogućnost otkupa ugovora za dodatnih 1,5 milijuna eura, plus postotak od buduće prodaje", tvrdi Varsky.

Sportske novosti prve su pisale o maksimirskom transferu argentinskog krila, koji je u velikom razgovoru za SN prije nekoliko dana prokomentirao i Zoran Mamić.

"To je dijete koje je 12. siječnja napunilo 18 godina, reprezentativac Argentine, zabio je golove i upisao asistencije na SP-u U-17. Nismo potpisali ugovor, zato ne kažem da je gotovo iako su tamo svi u Argentini objavili da je gotovo. On bi trebao doći za koji dan ovdje da to završimo i potpišemo. U prvom trenutku bio bi priključen drugoj momčadi, a onda bi po potrebi trenirao s prvom momčadi, igrao i neke prijateljske utakmice", objasnio je tada Mamić.

Prijelazni rok u Hrvatskoj završava 15. veljače.

Linker
26. travanj 2024 09:39