Arsenal's Eduardo celebrates scoring the third goal during the English Premier League soccer match at the Emirates Stadium in London September 19, 2009. REUTERS/Jed Leicester (BRITAIN SPORT SOCCER) NO ONLINE/INTERNET USAGE WITHOUT A LICENCE FROM THE FOOTBALL DATA CO LTD. FOR LICENCE ENQUIRIES PLEASE TELEPHONE ++44 (0) 207 864 9000
 Reuters
BOMBA S OTOKA

Arsenalu očajno treba napadač, Arsene Wenger vraća Eduarda na Emirates?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. siječanj 2014. 13:00

Arsenal je već duže vrijeme u potrazi za napadačem, a nakon što se Theo Walcott ozlijedio na šest mjeseci, Wengeru i društvu s Emiratesa nova špica je i više nego potrebna.

Zadnjih nekoliko dana krenule su priče kako je klub iz Sjevernog Londona zainteresiran za Marija Mandžukića, posebno nakon što je u Bayern stigao Robert Lewandowski. Ali, s obzirom na zadnje informacije iz Münchena, Guardiola nema namjeru pustiti prvog napadača Vatrenih.

Kako je Francuz Giroud ostao jedina opcija u vrhu napada, Topnici su, kako prenosi engleski Sports Direct News, spremni na Emirates vratiti Eduarda da Silvu. Dudu je u Arsenalu proveo tri godine prije nego što je 2010. prešao u Shakhtar.

Eduardo je u Arsenal stigao na velika vrata, ali nikada u potpunosti nije uspio da pokazati svoj potencijal, za što je odgovorna užasna povreda i prijelom noge koji je doživio od strane defanzivca Birminghama, Martina Taylora.

Također valja napomenuti kako je Eduardo odigrao 67 utakmica za Topnike i pritom postigao 22 pogotka.

Linker
19. svibanj 2024 08:24