POBJEŠNJELI HAJDUKOVCI

Artem Milevskij poludio i razbio vrata, Tino Sušić novinara nazvao 'smećem'

Iako su svi bili vidno utučeni Milović je korektno po izlasku s travnjaka otišao u svlačionicu svoje bivše momčadi kako bi čestitao
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 05. travanj 2015. 00:23

Ljutiti i neraspoloženi za izjave su nakon utakmice bili igrači Hajduka, piše Slobodna Dalmacija.

U naletu bijesa pri ulasku u hodnik ispred svlačionica Milevski je nogom razbio vrata, dok je Sušić opsovao ispred novinara koji su čekali na izjave i kazao:

- Pišite što hoćete smeća.

Da se ipak može zadržati nivo pristojnosti unatoč teškim trenucima i porazu pokazali su neki domaći momci iz svlačionice Hajduka. Iako su svi bili vidno utučeni Milović je korektno po izlasku s travnjaka otišao u svlačionicu svoje bivše momčadi kako bi čestitao. Pred mikrofone je pak izišao Jozinović, asistent za vodeći gol Hajduka.

- Ne znam što nam se dogodilo u drugom poluvremenu. Ne znam je li nam Split u prvom dijelu stvorio jednu pravu priliku. U drugom dijelu kao da je Split igrao našu igru, pričekali su nas i igrali na kontre i polukontre. Treba imati i malo sreće. Danas što god da smo pokušali izbiti odbilo se njima na mrtvu šansu. S druge strane mi smo pucali deset puta u istoj akciji, a lopta se izbija s linije. Kada nas neće onda stvarno neće – rekao je Jozinović.

Bilo je povika na suca Marića, čini se ipak više zbog ranijih grijeha

- Mi moramo zaboraviti ovu utakmicu i okrenuti se srijedi. Ako i ima nekog bijesa moramo ga pretočiti u nešto pozitivno, sportsko. Moramo pokušati pobijediti u srijedu u kupu. Moramo igrati agresivnije nego danas. Nadamo se pobjedi i da nećemo primiti pogodak. Uvjeren sam da smo bolji i da možemo proći, a u finalu je sve moguće. Ni treće mjesto nije izgubljeno, Lokomotiva nam bježi četiri boda – zaključio je Jozinović.

Linker
30. travanj 2024 22:38