Diego Simeone
 Reuters / Darren Staples / REUTERS
KRAJ SVIH NAGAĐANJA

ATLETICO REAGIRAO NA PRIČU O HAJDUKOVOM DRAGULJU Španjolski velikan kratkom i jasnom porukom riješio sve dvojbe o transferu koji je punio naslovnice

Piše: HinaObjavljeno: 30. ožujak 2019. 18:12

Atletico Madrid, drugoplasirana momčad španjolskog prvenstva, demantirala je u subotu vijest o navodnom dovođenju 19-godišnjeg Domagoja Bradarića iz splitskog Hajduka.

"Nema tu ništa", rekao je glasnogovornik Atlética u telefonskom razgovoru za Hinu.

Neki hrvatski mediji, pozivajući se na "menadžerske kuloare", izvijestili su ranije u subotu kako je Atlético Madrid pred dovršenjem posla u transferu vrijednom 10 milijuna eura.

Na pitanje jesu li zaprimili ponudu ili interes Atlética za Bradarića iz Hajduka su odgovorili: "Prijelazni rok počinje u lipnju, a Hajduk nema praksu komentirati navode iz medija o interesu drugih klubova za naše igrače". U Madridu izvjestitelji s madridskog stadiona Wanda Metropolitano nisu čuli za mogućnost dovođenja Hajdukovog igrača.

Split,160319.
Stadion Poljud.
Nogometna utakmica 1. HNL 25. kola izmedju HNK Hajduk i NK Rudes.
Na fotografiji: Domagoj Bradaric.
Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX

"Nitko ovdje nije čuo za takvu mogućnost, a u Atleticu su nam rekli da nema ništa", rekao je Isaac Suarez, novinar Marce koji u Madridu izvještava o Atléticu.

Bradarić, 19-godišnje lijevo krilo, dosad je upisao 15 nastupa za prvu momčad Hajduka prilikom čega je dva puta asistirao. Ugovor mu istječe u ljeto 2021. godine. Odigrao je dvije utakmice za hrvatsku reprezentaciju do 21 godine. Njegova tržišna cijena iznosi 1 milijun eura, podatak je Transfermarkta, internetske stranice specijalizirane za transfere nogometaša.

Linker
27. travanj 2024 17:07