Alex Caparros/Getty Images
PIŠE MARCA

BARCA BIRA JOŠ JEDNOG KAPETANA! HRVAT MEĐU FAVORITIMA Vatreni ispred puno razvikanijih zvijezda: Karakter, karizma i poštovanje igrača ispred svega...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. ožujak 2018. 11:24

Ivan Rakitić jedan je od konkurenata za Barceloninog kapetana, piše Marca.

Odlaskom Javiera Mascherana iz kluba (u Hebei China Fortune) Barcelona je ostala bez jednog od četiri kapetana. Kapetansku traku nose Andres Iniesta, Lionel Messi i Sergio Busquets, a odluka o četvrtom kapetanu i Mascheranovom nasljedniku bit će donesena nakon SP-a u Rusiji.

Jedan od kandidata za kapetana je sjajni veznjak hrvatske reprezentacije.

"Karakter, karizma, kao i poštovanje ostalih igrača, te osobnost su osobine koje su uzimaju u obzir uoči glasovanja, a nekoliko je kandidata za Argentinčevog nasljednika. Očito je da će Messi u slučaju Iniestinog odlaska iz kluba postati službeni kapetan, a s obzirom da bi se onda otvorila dva mjesta za kapetana za njih konkuriraju Gerard Pique i Ivan Rakitić", piše Marca.

"Rakitić je puno zrelija opcija od Piquea. Bio je kapetan Seville i povremeni kapetan hrvatske reprezentacije i predvodi listu igrača na kojoj se još nalaze Luis Suarez, Jordi Alba i Marc-Andre ter Stegen", zaključuje se u tekstu.

Linker
02. svibanj 2024 00:38