REUTERS/Paul Hanna / REUTERS
NIJE DUGO TRAJALO

BARCELONA ĆE IPAK VRATITI DIO ULOŽENOG! ODLAZI POJAČANJE OD 20 MILIJUNA EURA Osvojio devet trofeja s Kataloncima, ali došlo je vrijeme za razlaz

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. lipanj 2017. 00:02

Ako je za vjerovati medijima u Španjolskoj, francuski nogometaš Jeremy Mathieu gotov će sigurno ovog ljeta napustiti redove Barcelone. Francuz je prije tri godine stigao na Nou Camp iz Valencije, ali slabim igrama nije uspio opravdati očekivanja te se sada nalazi pred izlaznim vratima kluba.

Ovaj defanzivac još je koliko toliko u prvoj godini ugovora uspio spojiti nekoliko solidnih partija, ali u nastavku svog života u Barceloninom dresu nije se nametnuo.

Vrlo je izvjesno kako će napustiti klub, a ostala je samo službena potvrda Barcelone. Francuz je već otputovao u Portugal gdje bi trebao obaviti liječničke preglede i zatim potpisati sa Sportingom. Španjolski mediji tvrde kako je ovo posljednja šansa Barcelone da 'utopi' ovog braniča i zaradi pokoji euro obzirom kako mu iduće sezone ističe ugovor.

Mathieu je u Barcu stigao iz Valencije, a katalonski klub ga je platio čak 20 milijuna eura. U tri sezone odigrao je 91 utakmicu i osvojio je čak devet trofeja s Barcelonom.

Linker
02. svibanj 2024 20:24