Mike Hewitt/Getty Images
PIŠE MARCA

BARCELONA IMA SPREMNU ZAMJENU ZA RAKITIĆA Samo je jedan igrač u katalonskom velikanu nezamjenjiv, a evo tko ugrožava hrvatskog veznjaka

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. srpanj 2018. 10:11

Na današnjoj naslovnici Marce osvanuo je tekst pod naslovom 'Barcelona je pripremila zamjene'.

U tekstu se navodi kako katalonski velikan ima dugoročni plan za budućnost i kako su već spremne alternative za aktualne nositelje momčadi. Spremna je i alternativa za jednod od tih nositelja, našeg Ivana Rakitića (30).

U tekstu se navodi da za svaku zvijezdu postoji spremna alternativa, za svaku osim jedne. A ta je pogađate - Lionel Messi.

Tako su tijekom sezona uspješno pronađene zamjene za Xavija, Andresa Iniestu, Neymara i Danija Alvesa, kao i još ranije za Carlesa Puyola.

Screenshot: Marca

Marca tako navodi kako je potencijalna zamjena za Rakitića, odnosno Sergija Busquetsa - Arthur Melo. Riječ je o Brazilcu kojeg je Barcelona kupila u ožujku ove godine od Gremija. Tek mu je 21 godina i u klubu se nadaju kako će stasati u dostojnu zamjenu. Dok Melo pikira na poziciju Rakitića i Busquetsa na pozciju Gerarda Piquea cilja francuski stoper Clement Lenglet, doveden iz Seville.

Linker
28. travanj 2024 08:14