Eric Alonso Getty Images
DVIJE OPCIJE

BARCELONA TRAŽI NAPADAČA KOJI ĆE ZAMIJENITI TEŠKO OZLIJEĐENOG SUAREZA Stiže jedan od dvojice Brazilaca, ili Gabigol ili napadač Milana!

Piše: HinaObjavljeno: 13. siječanj 2020. 19:45

Nakon što je Barcelona na četiri mjeseca ostala bez Luisa Suareza, katalonski nogometni velikan krenuo je u potragu za novim napadačem.

Prema pisanju španjolskih medija Barcelona će umjesto Urugvajca pokušati angažirati napadača Intera Gabriela Barbosu (23) ili napadača Milana Rafaela Leaoa (20).

Barbosa je u Inter stigao 2016. iz Santosa, no veći dio vremena je proveo na posudbama. Prvo je posuđen Benfici, pa Santosu, a do konca prošle godine bio je na posudbi u Flamengu u čijem dresu je u 59 nastupa zabio 43 gola uz 11 asistencija. "Gabigol", kako ga zovu u Brazilu, je predvodio Flamengo do naslova nacionalnog prvaka, te Copa Libertadores.

Među kandidatima za Barcin dres je i njegov sunarodnjak Rafael Leao koji je u Milan stigao u kolovozu prošle godine iz francuskog doprvaka Lillea.

Suarez je u nedjelju operirao koljeno i pauzirat će najmanje četiri mjeseca. Trenutačno izvan stroja je i Ousmane Dembele koji je obnovio ozljedu bedrenog mišića i pauzirat će još najmanje mjesec dana. Barcelona se trenutačno nalazi na prvom mjestu Primere sa 40 bodova, koliko ima i Real Madrid uz nešto slabiju razliku pogodaka.

Linker
30. travanj 2024 13:53