REUTERS
PALA ODLUKA NA NOU CAMPU

BARCELONI TREBA 150 MILIJUNA EURA, ODLUČILI SU KOJU TROJICU ĆE PRODATI 'Rakitić? Ako netko za njega ponudi ovaj iznos, pustit ćemo ga!'

Piše: Miho DobrašinObjavljeno: 28. srpanj 2019. 10:02

Barcelona radi na prodaji Philippea Coutinha, Malcoma i Rafinhe kako bi do kraja prijelaznog roka došla do 150 milijuna eura, izvijestio je ESPN pozivajući se na neimenovane izvore.

- Premda se ne traži aktivno njegova prodaja, u klubu priznaju kako bi Rakitić mogao otići dođe li ponuda od oko 50 milijuna eura. U Barceloni postoji interna debata između onih koji ga smatraju ključnim dijelom Valverdeove momčadi i onih koji vjeruju da je s obzirom na njegovu 31 godinu pogodan trenutak da se na njemu zaradi, piše taj američki portal.

Dodaje kako niti s engleskog tržišta (koje se zatvara 8. kolovoza) kao niti francuskog (koje se zatvara 2. rujna) nije dosad najavljen nikakav potez u vezi s Rakitićem. Barcelona je ljetos potrošila na pojačanja 237 milijuna eura, od čega 195 milijuna na Griezmanna i De Jonga. Od prodaje je dosad dobila 106 milijuna. Ljetos je prodala dvojicu veznih igrača Andrea Gomesa u Everton za 25 milijuna eura i Denisa Suáreza za13 milijuna u Celtu Vigo.

Linker
05. svibanj 2024 02:19