Fred Lee/Getty Images
STIŽU REAKCIJE

BAYERNOVE ZVIJEZDE KOMENTIRALE TRANSFER IVANA PERIŠIĆA Oglasila se i klupska legenda: 'Njegov dolazak je jako dobar za klub, ali...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. kolovoz 2019. 13:58

Dvije velike Bayernove zvijezde komentirale su vijest o dolasku Ivana Perišića u njihove redove.

"On je igrač koji jako dobro poznaje Bundesligu, igrač koji je jako fleksibilan i ofenzivan", rekao je njemači reprezentativni vratar Manuel Neuer upitan za komentar Perišićevog dolaska.

Po tom se pitanju oglasio i David Alaba.

DORTMUND, GERMANY - AUGUST 03: Manuel Neuer of Bayern Muenchen reacts during the DFL Supercup 2019 match between Borussia Dortmund and FC Bayern München at Signal Iduna Park on August 03, 2019 in Dortmund, Germany. (Photo by Stuart Franklin/Bongarts/Getty Images)
Bongarts/Getty Images

"On je iskusan igrač. Kvalitetan je u igri s obje noge, ali i igri s glavom. Pokazao je to u dresu hrvatske reprezentacije ali i u ostalim klubovima u kojima je igrao", rekao je Alaba.

Perišić je u ponedjeljak uspješno prošao liječnički pregled, danas je transfer i službeno potvrđen, a Bavarci će imati pravo trajnog otkupa njegovog ugovora od Intera na ljeto 2020. godine.

MOENCHENGLADBACH, GERMANY - AUGUST 25: Sebastian Hellmann and Other Matthaeus of sky television are seen prior to the Bundesliga match between Borussia Moenchengladbach and Bayer 04 Leverkusen at Borussia-Park on August 25, 2018 in Moenchengladbach, Germany. The match between Gladbach and Leverkusen ended 2-0. (Photo by Christof Koepsel/Bongarts/Getty Images)
Christof Koepsel/Bongarts/Getty Images

Perišićev transfer u Bayern komentirao je i legendarni Lothar Matthäus. On smatra da je Perišićev dolazak 'jako dobar za Bayern', ali je primijetio i jedan minus u cijeloj priči.

"Perišić je jak u driblingu i definitivno će pojačati momčad. Također, njegov radni učinak u momčadi je sjajan", komentirao je Matthäus, koji je ipak našao i određeni nedostatak Vatrenome.

"Mali je nedostatak što nema brzinu koja karakterizira Kingsleyja Comana ili Leroya Sanea koji redovito prestižu suparnike u igri jedan na jedan. Naravno da i godine tu igraju ulogu. Ali Perišić poznaje Bundesligu, priča njemački jezik i ima sjajan odnos s trenerom Nikom Kovačem kojeg poznaje iz hrvatske nogometne reprezentacije", zaključila je Bayernova legenda.

Linker
20. travanj 2024 05:03